Dalila Dragojević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Dalila Dragojević je poznata učesnica reality programa „Parovi“, koja je osvojila drugo mesto i izgubila od Nenada marinkovića Gastoza, a u pomenuti reality je ušla kao Dalila Mujić, sve dok se nije udala za sadašnjeg supruga Dejana Dragojevića.

U nastavku teksta će biti nešto više reči o ovoj mladoj i uspešnoj ženi, koja je svakako ostavila traga na javnoj sceni, i kako se spekuliše ima u planu da uđe u najnoviju sezonu „Parova“, kako bi odnela pobedu.

Dalila Dragojević – biografija 

Dalila Dragojević je rođena u Beču u Austriji, 3. septembra 1993. godine, kao Dalila Mujić, ali se već posle kraćeg vremena preselila u Bosnu i Hercegovinu sa svojim roditeljima.

Dalila je pohađala osnovnu školu u Tuzli, da bu u Sarajevu završila srednje obrazovanje te se onda preselila u Bijeljinu i upisla je poznati privatni fakultet Univerzitet Singidunum.

Loading...

Kada je Dalila bila mlada, njeni su se roditelji rastali, pa je ona dugo bila ljuta na oca i sa njim nije komunicirala, ali kada su uspeli da se opet zbliže, ona je radila još u tinejdžerskim danima u njegovim marketima koje poseduje u Bosni, te je tako kaže naučila da sama zarađuje i da postane vrlo rano samostalna.

Kako je na početku teksta i navedeno, Dalila Mujić, sada Dragojević, u Bosni i Hercegovini je i pre učešća u „Parovima“ bila poznata kao starleta, i kao „bosanska Paris Hilton“, ali je kod nas slavu stekla nakon učešća u čak tri sezone reality programa „Parovi“, na TV „Happy“.

Naime, prvi put se poznata i lepa starleta iz Bosne, oprobala kao takmičarka u „Parovima“ u sezoni 2016. godine, kada je tada u četvrtoj sezoni, kao sasvim anonimna učesnica za naše prostore, uspela da uđe u superfinale i da zauzme trinaesto mesto.

Ipak je Dalila na čelnike TV „Happy“ ostavila odličan utisak, pa je dobila poziv da se opet ipak oproba kao takmičarka u „Parovima“ u sledećoj petoj sezoni, koja se emitovala 2017. godine i kada je ona i pobedila, ali i upoznala svog sadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, sa kojim je u skladnom braku.

2018.godine je Dalila Dragojević u „Parove“ ušla sa mužem Dejanom Dragojevićem, i mada su svi predviđali da će ona da pobedi, ipak je kako je i navedeno odneo pobedu Nenad Marinković Gastoz, koji je smatrao da je Dalila izgubila jer je ušla u šou sa svojim mužem, i nije mogla da se sasvim opusti i pokaže pravu sebe.

2017.godine se Dalila udala za Dejana Dragojevića, koga je kako je istaknuto i upoznala u „Parovima“, pa danas sa njim živi i radi u Beogradu, i otvorila je svoj kozmetički salon u Crnoj Gori, ali kako se u poslednje vreme spekuliše, njoj je taj biznis propao i Dalila je bankrotirala, pa se veruje da će zbog toga prihvatiti ponudu da uđe u najnoviju sezonu „Parova“.

Karijera Dalile Dragojević koju je započela u reality emisijama 

Loading...

Dalila je poznata kao vrlo temperamentna osoba, i to je i pokazala kada je na finalu takmičenja „Parovi“ besno odreagovala jer nije odnela pobedu, i sa suprugom Dejanom je otišla iz studija, a da nije ni čestitala Nenadu Marinkoviću Gastozu, što je on razumeo i istakao je da je Dalila jako dobra i kulturna osoba, ali da je tako odreagovala jer je bila vrlo razočarana drugim mestom u tom takmičenju.

U šali je Dalila za medije kasnije izjavila da je Gastozu planirala da pokloni pepeljaru za novo useljenje u novi stan koji planira da kupi od pobede u reality programu, a kako se u poslednje vreme spekuliše, moguće je da će ovo dvoje takmičara ponovo i da se nađu pored kamerama u najnovijoj sezoni „Parova“ za 2019/20. godinu koja startuje vrlo brzo, odmah posle letnje pauze. 

Dalila Dragojević je u četvrtoj sezoni „Parova“, a koja joj je bila i ujedno prva u kojoj je uzela učešća, uplovila u romansu sa MC Dadom, koja je kratko potrajala, da bi lepa starleta uplovila u romansu sa Mladenom Vuletićem, koja je bila i te kako burna i za koga se čak i verila u šou programu, ali su nakon izlaska iz reality formata, ovo dvoje mladih ubrzo svoju vezu i veridbu raskinuli. 

U narednoj petoj sezoni „Parova“, koja se emitovala 2016/2017. godine na TV „Happy“ Dalila Dragojević je upoznala sadašnjeg supruga Dejana, ali je od starta imala problem sa njegovim bratom Davidom i nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik, pa je čak i Dejan prestao da razgovara sa rođenim bratom, ali je na kraju pre nekoliko meseci sve uspelo da se vrati na svoje, kada su David i njegova devojka Ana Korać izašli iz reality programa „Zadruga 2“.

Dalila je u pomenutoj petoj sezoni odnela pobedu i osvojila nagradu od 30 hiljada evra, ali je tu našla i svoju srodnu dušu u Dejanu Dragojeviću, mada je imala probleme tokom celog trajanja programa sa Davidom Dragojevićem i njegovom tadašnjom devojkom Aleksandrom Subotić, sa kojom od starta jeste imala žučne svađe i sukobe, i ove dve devojke su uspele da posvađaju i dva rođena brata.

Nakon izlaska iz „Parova 5“ Dalila i Dejan su otišli u Sarajevo i tamo su se verili, da bi se te iste 2017. godine po povratku u Beograd i venčali u krugu priojatelja na intimnom venčanju u opštini Zvezdara, a osim po tome što je mlada odabrala belo odelo umesto venčanice, na ceremoniju je povela i svog malog psa.

Naredne sezone „Parova 6“, Dalila je dobila opet poziv od produkcije TV „Happy“ da uđe u ovaj reality, ali je kao uslov navela da će da se takmiči kao par sa svojim mužem Dejanom, i mnogi tu smatraju da je upravo to i bio razlog što je starleta osvojila drugo mesto, i bila vrlo i ljuta i zaista rauzočarana, jer je prema glasovima publike sve vreme trajanja reality-ja bila jedan od favorita.

Loading...

U pomenutoj šestoj sezoni je Dalila sa dejanom imala česte sukobe sa bivšim verenikom Mladenom Vuletićem, a koji se u ovoj sezoni i oženio starletom Ninom Prljom, mada je sva je prilika mprodukcija imala nameru da podigne gledanost ovog šou formata tako što će nastati „troiugao“ Dejan – Dalila – Mladen, ali je lepa starleta bila sasvim verna svom suprugu i pokazala koliko je njena ljubav jaka.

Inače je manje poznato da je Dalila sa svojih devetnaest godina učestvovala u sniumanju filma „Kriza“, gde je imala jednu manju ulogu pored velikog Nikole Koja i Enisa Beslagića, pa navodi da je njena želja bila da se oproba i u glumačkoj karijeri i da zato i danas voli kamere i odlično se snalazi u reality emisijama na televiziji.

Popularnoj Dalili smeta kada je mediji nazivaju starletom, te za sebe kaže da je glumica i model, a imala je i ulogu u spotu američkog repera Snoop Doga u pesmi „Is you with me“, ali ipak ona ne isključuje mogućnost da opet uđe u reality, jer joj je to i izazov i motiv da zaradi lepu sumu novca koju bi mogla da uloži u neke svoje porojekte ubuduće..

Privatni život Dalile Dragojević 

Dalila Dragojević je od „bosanske Paris Hilton“ i plavuše koja je okarakterisana kao starleta, uspela da se pobedom u „Parovima“ skrasi u Beogradu sa suprugom Dejanom Dragojevićem, te je postala prepoznatljiva brineta i pokušala je da uđe u posao sa kozmetičkim salonima, kada je jedan otvorila u Crnoj Gori, ali je na žalost taj projekat propao.

Lepa brineta je od fanova koji su je pratili u „Parovima“ i od svoje sestre dobila stan u Beogradu, koji su joj oni zajedničkim sredstvima kupili i kojim je ona bila oduševljena, te je zarađeni novac nogla da uloži u privatni biznis, a u tom stanu i danas živi sa svojim suprugom i planira proširenje porodice.

Mada su samo dve godine u braku, Dalila i Dejan su već par puta u medijima podgrevali neke spekulacije da je brineta u drugom stanju, ali je na kraju ostalo samo kao izjava da žele da dobiju dvanaestoro dece i da će vredno da rade na tome u budućnosti.

Inače su se nedavno pomirili Dejan i njegov brat David Dragojević, te je Dalila našla zajednički jezik sa starletom Anom Korać, koja je sada devojka njenog devera Davida, pa je sva prilika da je glavni problem bila Aleksandra Subotić, i da je najzad sada sve u redu.

Poznati parovi se sve više druže i zajedno planiraju buduće projekte, te je u mmedijima sve više spekulacija da če Dalila i Dejan ući u „Parove“ a Ana i David u „Zadrugu 3“, no ostaje da se vidi kada sezona reality programa opet počne.

Poznato je inače da je Dalila imala estetsku korekciju ugradnje silikona u grudi, te da ni ona sama to nikada nije skrivala, mada su fanovi ubeđeni i da je starleta korigovala nos i usne, iako se ipak poznata bosanka nije tim povodom oglašavala, te ni potvrdila niti demantovala pisanje medija.

Lepa starleta kaže da je njen životni moto „Sve se može, kad se hoće“, i da se toga seti uvek kada je pred odustajanjem od nekog važnog cilja, i da joj je njena ljubav sa Dejanom najveći razlog da istraje u svemu, te i da joj je suprug ogromna potpora u svemu što radi.

Ime i Prezime: Dalila Dragojević (devojačko Dalila Mujić; umetničko ime Dalila Moreno)

Nadimak: „bosanska Paris Hilton“

Datum i mesto rođenja: 3. septembar 1993. godine, Beč, Austrija

Zanimanje: starleta; glumica; model; reality zvezda

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Dalila-Dragojevi%C4%87/100010777778129

Instagram: https://www.instagram.com/dalila.dejan.dragojevic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...