Kako napraviti lažne šiške?

Šiške su oduvek u trendu, a to nas ne čudi jer zaista doprinose izgledu. Naravno, šiške ne može svako da iznese, tačnije, šiške ne pristaju baš svakom.

Pa ipak, uvek možete da odaberete dužinu i gustinu koja će vama lično najbolje pristajati.

Kako se modni trendovi menjaju, tako i šiške sa njima. Nekada su u modi duge šiške, ili šiške na stranu, kratke ili guste šiške, retke. Da, zaista ima dosta varijanti kako da ošišate šiške.

Medjutim, kako se trendovi menjaju, menjaju se i vaše želje i potrebe.

Loading...

Zbog toga često nije pametno rešenje ošišati šiške, jer, svi znamo, one ne rastu preko noći.

Naprotiv, da bi šiške ponovo porasle potrebno je dosta vremena.

Nekada poželimo neku frizuru pa požurimo sa odlukom, a onda se pokajemo.

Kada je kosa u pitanju, kajanje je uzalud, jer sve što nam ostaje jeste da čekamo, ukoliko ne želimo da radimo ekstenzije, mada su one odlično rešenje u takvim situacijama.

U nastavku teksta saznajte kako da napravite lažne šiške, koje ćete moći da iznesete onda kada poželite takvu frizuru. Kada vam dosadi, samo ih sklonite, i to je to. Kosa je opet kao pre!

Način 1

Prvi način jeste taj da uradite šiške od vaše kose, tačnije…

Pokupite kosu u rep, zatim rep umotajte u pundju ali tako da krajeve prebacite preko čela. Podesite dužinu i gustinu šiški onako kako to vama odgovara.

Loading...

Možete uraditi šiške na stranu, malo redje, ili preko celog čela, one gušće.

Kakve ćete šiške dobiti mnogo zavisi i od gustine vaše kose, odnosno gustine vaših krajeva.

Kada podesite željeni oblik i gustinu šiški, uz pomoć ukosnica pričvrstite šiške tako da vam ne mrdaju.

Sada, postoji opcija da vežete traku na tom delu gde su šnale, kako vam se ne bi primećivale. Ili se poslužite maramom za kosu. Na taj način dobićete jednu veoma romantičnu frizuru. Pundja + šiške + marama ili traka! Divno.

Sledeći način jeste da stavite na primer rajf, ili zakačite šnale po izboru.

Loading...

Takodje, možete već na početku da napravite malo veću pundju, razbarušenu, tako da vam ona u startu prekrije taj deo gde ćete staviti ukosnice kako biste pričvrstili šiške.

Način 2

Drugi način jesu lažne šiške sa ekstenzijama, odnosno nadogradnjom. Generalno više informacija o ekstenzijama možete naći na sajtu: https://www.ekstenzije.net

Za lažne šiške najbolje će vam poslužiti ekstenzije na češljiće, zatim na trake i šnale. One su za kratkotrajnu upotrebu, lako se stavljaju i skidaju, i zaista su odlično rešenje za te brze frizure koje želimo sad pa ko zna kad.

Iskoristite kratke ekstenzije koje ćete iseći na šiške željenog oblika, i samo pričvrstite za kosu.

Kod ovih šiškica ne morate kosu kasnije da prikrivate maramom i slično, jer se lepo uklope u kosu i izgledaju prirodno!

Ekstenzije su još dobre ako imate kratku kosu, pa želite da je produžite, plus dodate šiškice. To je totalno osveženje izgleda, ali je promena samo za hrabre!

U slučaju da kupujete ekstenzije jer želite da produžite kosu, ne morate jedan deo tih ekstenzija iseći zbog šiški. Produžite kosu, pa onda uradite šiške na način 1.

Postoji dosta mogućnosti, a ovo su dve najpopularnije i proverene varijante. Fenomenalne šiške za par minuta, zašto da ne?

Sponzorisano:

Loading...