Kako proslaviti dečiji rođendan?

Da li vas hvata glavobolja, jer se rođendan vašem mališanu bliži, a vi ne znate kako da ga iznenadite? Ako ne želite već viđenu zabavu, onda vam mi nudimo nekoliko ideja kako biste dečiji rođendan proslavili na originalan način.

Žurka iznenađenja za goste

Ako želite da zabava bude drugačija onda se dogovorite sa ostalim roditeljiva i već od ranog jutra počnite sa slavljem. To vaše dete sigurno neće oekivati, kao ni njegovi gosti. Dobro mesto za početak proslave je vaš dom, a onda u toku dana možete mališane da odvedete do dečije igraonice. Klovn, rođendanski mafini, nesvakidašnja torta i iznenađenje će sigurno uspeti.

Kamp žurka u dvorištu

Zvuči zabavno, zar ne? I jeste. Kampovanje u bašti ili u okolnom parku za tinejdžere će predstavljati avanturu, ali i rođendan koji će se dugo pamtiti. Međutim, planiranje ovakve zabave zahteva vreme, tako da na vreme pripremite dovoljno šatora, vreća za spavanje i baterijskih lampi, ali i drugu opremu za kampovanje, kao i hranu i piće. Zahtevno jeste, ali i nezaboravno.

PIknik rođendan

Lepo vreme, priroda i rođendan u prirodi može da počne. Prostirke, pribor za hranu, mnogo sendviča i ukusnih slatkih zanimacija, napici, voće, rođendanska torta i rođendansko slavlje će se dugo pamtiti. Uz to, ponesite i loptu i druge sportske rekvizite, obezbedite muziku, ali i sredstva za zaštitu od insekata kako biste  na vreme sprečili neželjene ujede.

Ako želite da rođendansko iznenađenje za vašeg mališana bude potpuno, onda možete nekoliko sati ranije pripremiti teren, okititi mesto u prirodi gde će se društvo okupiti, ali ne zaboravite da po završenoj zabavi sve treba lepo očistiti i nepotrebno đubre baciti. Ako vam vreme upropasti planove, onda piknik zabavu organizujte u svom domu. Raširite ćebe na pod, okupite mališane i pravite se kao da uživate u prirodnom ambijentu.

Pidžma party

Ako imate dovoljno mesta u kući, osmislite jednu dobru pidžama žurku. Ukoliko nema mnogo društvo i sve možete da ostavite na prenoćištu u vašemm domu, onda je ova žurka odlično rešenje. Naravno, jedino vam je potreban pristanak roditelja, ali ni to neće biti problem. Nekoliko mališana uživaće u pričanju priča, igranju društvenih igara, ali i u  zajedničkom pripremanju večere i doručka. Sigurni smo da će vaše dete biti srećno što će svi najbolji drugari moći da prespavaju kod vas.

Da li ste za proslavu rođendana u bioskopu ili vam se više sviđa avanturistička žurka?

Ako je tek počeo da se prikazuje novi film za decu u bioskopu, onda je odlična prilika da vaše dete rođendan proslavi u bioskopu. Najpre, rezervišite karte za sve mališane kako bi sedeli zajedno, a onda ih odvezite do bioskopa. Možete rezervisati i neku dečiju igraonicu kako biste po završetku filma odveli decu da se malo druže i zabave.

Ako od rođendana vašeg deteta želite da napravite avanturu, onda morate da se potrudite. Neka sve krene od pozivnica koje su napisane nevidljivim mastilom, pa im pripremite mapu za pronalaženje zakopanog blaga, a možete osmisliti i neke izazove za takmičare.

U svakom slučaju, za koju god žurku da se odlučite, sigurni smo da nećete pogrešiti, a vaše dete i njegovo društvo sigurno će se dobro zabaviti.