Kako vratiti voljenu osobu, bivšeg?

Svi mi smo verovatno nekada raskinuli vezu, ali i nakon toga smo nastavili da volimo tu osobu. Nekada kasno shvatimo da možda nije trebalo raskidati i da je postojalo neko drugo rešenje za probleme koje smo imali u vezi. Onda se pitamo kako možemo vratiti bivšeg dečka i učiniti da sve bude kao ranije.

U ovom tekstu ćete imati priliku da vidite neke od trikova kako možete vratiti voljenu osobu, odnosno bivšeg partnera. Reći ćemo vam šta to treba da uradite da bi vam se partner ponovo vratio.

Ukoliko budete nastavili sa čitanjem ovog teksta, saznaćete mnogo toga zanimljivog o muškarcima što do sada niste znali. Ovaj članak je namenjen svim devojkama koje pokušavaju da vrate svog bivšeg momka, ali im to ne polazi za rukom. Uz naše savete ćete sigurno imati uspeha. Ako i vi patite za bivšim i ako biste voleli da se pomirite sa njim, onda nemojte propustiti ovaj tekst.

Utvrdite razlog raskida. Pre svega morate znati razlog zašto vas je dečko ostavio ili zašto je uopšte došlo do raskida. Morate tačno definisati šta je to što je vašem dečku smetalo i zbog čega vaša veza nije uspela. Neki od najčešćih razloga zašto muškarci raskidaju veze su prevelika ljubomora i posesivnost devojke, nametljivost, nesigurnost i nedostatak samopouzdanja kod devojke, previše monotonije u vezi, ali i hladnoća devojke i nedovoljna zainteresovanost. Naravno, još jedan od mogućih razloga da dečko raskine sa devojkom jeste da je ostavi zbog neke druge devojke.

Loading...

Kao što možete videti, razlozi za raskid su brojni, ali svakako je najvažnije da prvo tačno znate zašto je došlo do raskida, kako biste mogli da vratite svog bivšeg dečka. Ukoliko ste shvatili u čemu je bio problem, onda verovatno već imate taktiku kako to da ispravite i da ponovo budete sa bivšim dečkom. Mi ćemo vam dati još neke korisne savete i otkrićemo vam trikove koji će zasigurno biti delotvorni.

Ne zovite ga mesec dana. Devojke su nakon raskida uglavnom očajne, pa onda šalju bivšem poruke po ceo dan i pokušavaju ga tako vratiti. Međutim, vi na taj način samo pokazujete koliko ste očajni i koliko ne možete da živite bez njega. On će znati da vas drži u šaci i da sa vama može da radi šta god hoće. Ono što je svakako od velike važnosti je da bivšeg dečka ne zovete bar 3-4 nedelje.

Upravo taj period je dovoljan da i vi sami dobro razmislite o svemu i da odlučite da li želite pomirenje i kako to možete postići. Osim toga, ako bivšeg dečka uopšte ne zovete, on će se sigurno pitati zašto je to tako i počeće mnogo da razmišlja o vama. Takođe, na taj način ćete mu pokazati da se osećate sigurno i bez njega i da vam je lepo u životu. Naravno, sve ove stavke mogu učiniti da on vas prvi nazove. Ukoliko vas zaista i nazove, najvažnije je da glumite da ste jako raspoloženi i srećni i da vam sve ide u životu. Zapamtite da bivši nikada ne sme da vidi da ste vi depresivni, a naročito ne zbog njega!

Ipak, nemojte čekati ni više od mesec dana da ga nazovete, jer on u međuvremenu zaista može nekoga novog upoznati i započeti novu vezu. Mesec dana je sasvim dovoljan period da ga pustite da razmisli i da ga držite u neizvesnosti.

Ne izazivajte sažaljenje. Od ključne važnosti je i da nakon raskida ne glumite žrtvu, odnosno ne pokušavajte da izazovete sažaljenje kod bivšeg dečka. Nemojte ga moliti i govoriti kako vam je život bez njega uništen. Mnoge devojke u ovom slučaju spominju i ostale pojedinosti iz svog života koje bi mogle izazvati sažaljenje kod bivšeg. Međutim, to je totalno pogrešno. Bivši ne treba da se pomiri sa vama zato što mu je žao, već zato što vas voli.

Preuzmite odgovornost za raskid. Vrlo je važno da bivšeg dečka ne krivite za to što ste raskinuli i da ne nabacujete samo njemu osećaj krivice. Umesto toga bolje je da sagledate stvari malo objektivnije, pa da i sami priznate kako ste i vi dosta krivi i kako tačno znate gde ste pogrešili.

Ne pristajte na seks. Vrlo često se dešava da bivši momci nastave da kontaktiraju svoje bivše iz razloga jer im fali seks. Moguće je da će vas posle svega on pozvati da dođete kod njega u stan misleći samo na jedno. Nema sumnje da će ta noć biti za oboje lepa, ali šta imate od toga? Posle još jedne strasne noći, vama može biti samo teže, ako tog momka zaista volite. Iz tog razloga vam preporučujemo da ne prihvatate nikakve intimne odnose sa njim, jer to neće rešiti vaš problem.

Izlazite sa drugima. Jedna od starih dobrih metoda da privučete pažnju bivšeg jeste da ga učinite ljubomornim. Najbolje bi bilo da počnete da izlazite, i to po mogućstvu u prisustvu drugih momaka. Pošto su danas društvene mreže toliko aktuelne, obavezno kačite slike iz provoda, tako da se on zapita ko su ti momci i da li je moguće da ste ga već preboleli. On će tada shvatiti da vas zauvek može izgubiti i sigurni smo da će vas nazvati.

Loading...

Vodite računa o sebi. Poznato je da devojke posle raskida uglavnom preduzimaju drastične korake što se tiče njihovog fizičkog izgleda. Uglavnom se šišaju ili počinju da drže dijetu, kako bi bivšeg očarale svojim novim izgledom. Iako izgled nije od presudne važnosti, ovde ipak ima istine. Naime, potrebno je da počnete da vodite više računa o sebi i da se negujete. Lep predlog je da promenite frizuru i da kupite neku novu garderobu. Na taj način ćete se vi svakako osećati mnogo bolje i bićete zadovoljnije sobom, a poznato je da momci vole devojke koje su samopouzdane i sigurne u sebe.

Svakako najbolji način da se dobro osećate jeste da počnete da trenirate neki sport ili jednostavno da posećujete fitnes studio. Nema sumnje da ćete se osećati odlično i da će vaše pouzdanje ponovo biti na zavidnom nivou.

Budite ljubazni prema njegovoj novoj devojci. Ukoliko vaš bivši dečko nađe novu devojku, a vi biste i dalje želeli da se pomirite sa njim, važno je da ne pokažete da ste ljubomorni niti ljuti. Ako ih vidite na ulici, srdačno ih pozdravite i nasmešite se. Verujte da će ga to jako zbuniti, jer je od vas sigurno očekivao da napravite skandal ili da ga potpuno ignorišete. Dakle, samo osmeh i ljubaznost, a nikako ljutnja i grubost. To skoro uvek pali. Ponašajte se kao dama čak i u takvoj situaciji i sigurno smo da će to delovati na njega da promeni svoju odluku.

Pozovite ga nakon 3-4 nedelje. Već smo rekli da period od prve 3-4 nedelje treba da bude period ćutanja, kada nećete imati nikakav kontakt sa bivšim. Međutim nakon tog perioda dozvoljeno je bivšem poslati poruku. Ono što savetujemo jeste da pošaljete poruku koja će pokrenuti emocije vašeg partnera. Pritom ne mislimo da treba da mu pišete srceparajuće poruke, nego jednostavno da spomenete neki film ili restoran, koji će ga podsetiti na vaše zajedničke trenutke.

Ono što je svakako važno jeste da ne spominjete svoja osećanja niti to da želite da se pomirite. Ukoliko se desi da ne dobijete odgovor od bivšeg, vrlo je važno da mu ne šaljete i sledeću poruku prvi. Budite strpljivi, jer će vam sigurno kad-tad odgovoriti. Ako ne odgovori, onda bi trebalo da razmislite da li je uopšte vredan vašeg truda.

Loading...

U procesu vraćanja bivšeg svakako je važno da imate dosta strpljenja, jer ništa se ne može desiti preko noći. Najbolje je da prođe neko vreme od raskida i da oboje shvatite da ponovo želite da pokušate. Od ključnog značaja jeste da oboje uvidite greške koje ste pravili u prošlosti i da ih više ne ponavljate. Ako se nakon nekoliko dana od raskida pomirite, a pritom problem nije rešen, samo je na njega zaboravljeno, vrlo je moguće da će se taj problem posle nekog vremena ponovo javiti, što nikako nije dobro.

Zato je vrlo važno da pričate o svemu otvoreno i da pokušate da rešite sve ono što je uzrokovalo da do vašeg raskida uopšte i dođe. Ali, kao što smo već rekli, pustite da prođe oko mesec dana, dok se ne odlučite na prvi korak. Taj period nejavljanja je veoma važan i može vam pomoći da racionalno razmislite o svemu što želite da postignete, ali i da razvijete pravu strategiju kako to da ostvarite.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i da ćete slediti neke od naših saveta i predloga. Naveli smo vam jednostavne taktike koje gotovo uvek pomažu. Ono što je najvažnije jeste da ostanete pozitivni i nasmejani i da vaš bivši nikada ne primeti koliko ste očajni zbog njega. Znajte da muškarce najviše privlače žene koje su samopouzdane i koje i bez muškarca mogu da imaju lep i ispunjen život.

Dakle, radite na sebi, radite stvari koje vas ispunjavaju. Iskoristite svoje vreme na pravi način, a onda ako ste shvatili da je vaš bivši vredan vaše ljubavi i truda, pokušajte sa nekom od naših taktika.

Svakako budite strpljive i uporne u tome što radite, ali nikada ne otkrivajte previše svoje emocije jer muškarci mogu to da zloupotrebe. Nadamo se da ćete uspeti svog bivšeg dečka da vratite vrlo brzo i bez puno muke.

Sponzorisano:

Loading...