Klub stolovi – mali detalji koji daju pečat vašem prostoru 

Klub stolovi predstavljaju središnji deo vašeg dnevnog boravka i ne samo to oni su zapravo srce vašeg omiljenog prostora u kome provodite vreme. Od dobrog izbora klub stola zavisi celokupan utisak, ali i emocija koju vaš dom nosi. Životni ili poslovni prostor je važan, jer tu nastaju uspomene, srećni i tužni trenuci biće ovekovečeni u vašem malom carstvu komoditeta.

Izborom klub stola za svoj prostor daćete i pečat svoje svakodnevnice, svog stila i senzibiliteta.

Iako je trpezarijski možda i najvažniji komad nameštaja u svakoj kući, klub sto zasluženo izbija na drugo mesto.

Zašto je to tako?

Jednostavno, klub stolovi se povezuju sa opuštanjem, razonodom i druženjem. Možda nećete svakog gosta ugostiti za trpezom, ali će sasvim neminovno svaki od njih imati prilike da uz šoljicu kafe ili toplog čaja sa vama podeli svoja iskustva uz lepotu i originalnost vašeg klub stola.

Loading...

Protekle godine imali smo priliku da uvidimo koliko je zapravo važno da se u svom životnom prostoru osećamo prijatno.

Kako biste što lakše i bolje odabrali klub sto za svoj mali kutak mira, predložićemo vam nekoliko opcija i naravno uputiti vas u stvari koje su važne kada birate svoj idealni klub sto.

Kako odabrati klub sto?

Važno je da vaš klubski sto bude funkcionalan i prilagođen vašem životnom stilu i vašim potrebama.

Naravno i dimenzije stola su važne podjednako kao i materijali od kojih će vaš klub sto biti napravljen.

Ukoliko imate veliku i prostranu dnevnu sobu svakako je bolji izbor masivni, veći klub sto koji će se uklopiti u vaš prostor.

Za manje prostore birajte manje i jednostavnije varijante i vaša dnevna soba postaće kutak iz bajke.

Za porodice sa malom decom ne preporučuju se stakleni stolovi, već neki od čvršćeg materijala i sa zaobljenim ivicama, dok bi u velikim porodicama klub sto sa pregradama bukvalno olakšao život članovima porodice.

Takođe, ukoliko volite da na svom klub stolu držite razne sitnice, odlučite se za stolove koji imaju posebne pregrade namenjene tome.

 Za one koji još uvek vole da novine prelistaju u papirnom obliku možete pronaći klub sto sa posebnim delom za novine.

Daćemo vam nekoliko primera stolova koji se savršeno uklapaju i u male i u velike prostore, a naravno uvek možete da se odlučite i za opciju izrade nameštaja po meri.

Ekskluzivni klub stolovi

Svako od nas zaslužuje ekskluzivne komade nameštaja koji jačaju naše samopouzdanje i podsećaju nas da smo vredni i zaslužni za sve što imamo. Moderni komadi nameštaja napravljeni su tako da se uklapaju u sve vaše želje i afinitete.

Tako i ekskluzivni klub stolovi daju utisak jakog, smelog i umetnički produhovljenog domaćina.

Ovakvi stolovi prosto nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ekskluzivni klub stolovi od mermera, granita, kvarca ili oniksa uneće u vaš dom dozu stroge elegancije i sofisticirane lepote.

Loading...

U kombinaciji sa metalom, ovi fantastični kameni materijali daju svoj maksimum i učiniće od vašeg doma rezidenciju nalik kraljevskoj.

Zašto to ne biste sebi priuštili?

Možda ne možete promeniti svoje gene ili dobiti plavu krv na tacni, ali ekskluzivan klub sto možete i to već danas.

Mermerni klub stolovi

Možda je nekima mermer hladan, ali mi vam tvrdimo da mermerni klub stolovi uspešno greju srca mnogih.

Za ljubitelje kamena odnosno mermernih, jedinstvenih i masivnih varijanti, ovakav klub sto je pravi izbor.

Mermer je takav materijal da ga zaista možete uklopiti u svaki prostor, a on sigurno daje pečat dobrog ukusa i stila domaćina.

Vodite računa da svoj mermerrni klub sto uklopite sa ostatkom nameštaja i nećete pogrešiti.

Svaki vaš gost osećaće se prijatno i važno u vašem prostoru, a što je najvažnije i vi ćete se osećati baš tako.

Luksuz, elegancija i funkcionalnost su prednosti ove vrste klub stolova i zaista daju neki moderan stil povezan sa drevnim magijskim elementima kamena.

Nameštaj po meri – klub stolovi

Da, sada i svoj jedinstveni klub sto možete dobiti po meri i od materijala koji sami odaberete.

Ukoliko ne možete da se odlučite kakav klub sto bi vama odgovarao ili vam prosto nijedan nije dovoljno savršen, možete sami birati sve i tako na neki način biti i dizajner sopstvenog klub stola koji ćete pokazati prijateljima.

Nema ništa lepše nego ostvariti svoje snove i svoje zamisli.

Klub stolovi po meri je savršen primer za to.

Možda ste oduvek imali predstavu kakav životni prostor želite, možda ste planirali uređenje svog doma i pre nego što ste ga dobili.

Možda baš takve komade nameštaja niste uspeli da pronađete u prodaji. Nemojte se obeshrabriti i odustati.

Nameštaj po meri i klub stolovi koji se rade po meri učiniće da vaši snovi postanu stvarnost. Na vama je da odaberete vrstu materijala, dimenzije, konstrukciju i dizajn, a na ljubaznim majstorima je da vaše želje i ljubav koju čuvate pretoče u savršen i vaš lični klub sto po meri.

Zamislite samo tu količinu emocija i zadovoljstva kada shvatite da je slika onog komada nameštaja iz vaše glave konačno ugledala svetlost dana, a vi imate priliku da u njoj i uživate i to ne u snovima, već na javi.

Ukoliko i vi želite za sebe nešto što niko drugi nema ili komad sreće u vašem domu, ekskluzivni nameštaj po meri je rešenje koje ste tražili čitav život. Toliko ljubavi i pažnje osetićete svaki put kada na svoj klub sto spustite šoljicu kafe ili knjigu. Setićete se da se snovi ostvaruju bez obzira koliko to ponekad deluje daleko i nemoguće.

Sponzorisano:

Loading...