Najbolje frizure za žene u 2021. godini

Dosadila vam je trenutna frizura i tražite pravo osvježenje koje će biti u trendu i uzdrmati prijatelje i poznanike? Koje su ustvari frizure u trendu? Da li žene više vole klasične krojeve ili nešto futurističko, jednobojno ili istaknuto, paž ili ravne frizure?

Što se tiče trendova bojenja, stilisti iz frizerskih salona preferiraju ombre i farbanje kose u jednu boju.  Pronašli smo 8 savršenih frizura za žene koje su moderne i lagane. U svakom slučaju na pravom ste mjestu.

  1. Umjetni riblji rep napola dovršen

Ovu slatku i laganu prazničnu frizuru jednostavno je napraviti.  Započnite tako što ćete stvoriti pola konjskog repa na stražnjoj strani glave, a zatim preokrenite rep iznutra i provucite krajeve.

Zatim uzmite pramen kose i uvijte ga oko gumice da ga pokrijete, pričvršćujući ga ispod konjskog repa pomoću bobby igle.

Zatim uzmite male dijelove kose sa svake strane lica, uvijte ih prema leđima i stvorite još jedan topsy rep. Ponovo uzmite pramen kose, uvijte ga oko gume da biste ga sakrili i vaša frizura za zabavu je gotova.

  1. Opušteni valovi

Odjeća, dodaci i opcije šminke su beskrajne s ovim stilom! Isprobajte odvažne crvene usne i mačje oko s krilima ili usredotočite se na svoj dodatak naušnicama i ogrlicom.

  1. Elegantna punđa

Žurite da se pripremite, ali i dalje želite izgledati elegantno? Isprobajte ovu elegantnu punđu kojoj su potrebne samo dvije minute! Iako izgleda komplicirano, ovaj je izgled vaš samo s nekoliko preokreta i okretanja.

  1. Balerina punđa

Gubite se kako oblikovati kosu kada vam sezona praznika baci formalnu aferu? Balerinska punđa jednostavan je način da spojite svoj cjelokupan izgled. Ključ ovog stila je da ivice budu elegantne, ali pundža malo labava. Na taj će način vaš gotov izgled i dalje imati onaj prirodan i napor bez napora.

  1. Pleteni vijenac

Nešto je čarobno u sezoni godišnjih odmora, a ovo doba godine samo pozdravlja romantične frizure. Ovaj pleteni vijenac ili zabavna frizura “halo” savršena je opcija. Ova frizura koristi strateški postavljene potke kose za nadogradnju kako bi stvorila onaj puni i gusti uvijeni oreol, dok pletenice ribljeg repa ističu čitav izgled.

  1. Pletenica sirena

Ako nosite haljinu bez naramenica ili na jedno rame, ova ultra volumenska bočna pletenica sirena idealna je dopunska frizura za zabavu. Kombinirajući topsy repove s pletenicom ribljeg repa, ova bočna pletenica je elegantna, ženstvena i što je najvažnije, super je jednostavna za stvaranje nakon što savladate osnovne tehnike kose.

  1. Bočna holandska pletenica

Praznična sezona jednostavno nije potpuna bez malo drame i njuha, zar ne? Ova bočna holandska pletenica upravo to čini svojim kaskadnim izgledom vodopada i stilom pometanja čela.

  1. Izvijena neuredna punđa za kratku kosu

Gosti stižu, hrana je još uvijek u pećnici, a vi se još niste ni obukli! Zaljuljajte ovu iskrivljenu frizuru za zabavu kada trepnete glamurati munjevito.

Ako ste u vremenskoj gužvi, slobodno ovaj put preskočite nadogradnju kose ili, ako imate slobodnu minutu, dodajte nekoliko potki za dodatni volumen u vašoj punđi bez muke oko zadirkivanja i lakiranja kose. Ubacite nekoliko uvojaka da uokvirite svoje lice i krenete!

Pokažite nam svoje praznične izglede ili dopustite našem salonu da vam pomogne pri odabiru, ali i izvedbi istih, svečanih frizura, kada god su vam potrebne.