Polovni mobilni telefoni vredni pažnje!

Na tržištu se svake godine pojavljuju novi mobilni telefoni. Prodaja mobilnih telefona iz godine u godinu sve više raste, a proizvođači se stalno utrkuju oko liderske pozicije u mobilnoj industriji.

Međutim, ako niste od onih koji moraju da imaju najnoviji iPhone i vuše vam je važan odnos cene i kvaliteta, onda sui  neki stariji uređaji pravi izbor za vas.

Od svojih početaka do danas, mobilni telefoni su prevalili ozbiljan put. Ipak, pojedini modeli koji su stari i oko dve godine uglavnom imaju odlične performanse i zadovoljavaju potrebe mnogih korisnika. Zato evo nekoliko polovnih mobilnih telefona koji zavređuju pažnju.

Prvi među jednakima – Huawei P30 Pro!

Prednja strana ovog uređaja sadrži veliki OLED displej koji je veličine 6,7 inča i zato se preporučuj esvima koji su ljubitelji igara i video sadržaja. Prednja kamera koju Huawei P30 Pro ima iznosi 32MP, a na zadnjoj strani su kamere koje imaju 40MO, 20MP i 8MP. Zahvaljujući RAM memoriji koja iznosi 8GB sve aplikacije radiće bez ikakvih problema.

Iako se 2019. godine na tržištu pojavio Huawei P30 Pro, on se i danas nalazi među najboljim uređajima kada je kvalitet fotografija u pitanju. Zato, ako ste ljubitelji fotografisanja, evo odličnog telefona za vas.

Njegovo visočanstvo – Iphone 7!

Uređaj koji pouzdano radi i koji se lako koristi, a čija je cena pristupačna jeste iPhone 7. Iako se čini da je dizajn malo zastario, ipak i dalje zavređuje pažnju mnogih korisnika. IPhone 7 možda nema kameru najboljih performansi, ali fotografije i video zapisi koje ovaj uređaj pravi i dalju su među najkvalitetnijim i zato se poredi i sa modelima koji su mlađe generacije. +

Pritom, ovaj model podržava poslednju verziju Apple operativnog sistema, odnoso IOS 14, tako da se sigurno nećete pokajati ako izaberete ovaj mobilni telefon.

A gde su vodeći brendovi, tu je i Samsung!

Svoja mesta među polovnim mobilnim telefonima koji su i dalje popularni zauzeli sui  Samsungovi modeli. Samsung Galaxy S10 je idealan za igrice i gledanje video sadržaja, a svojim futurističkim izgledom ovaj model zainteresovao je brojne potrošače 2019. godine kada se na tržištu pojavio, a čini se da se ni danas odnos korsnika prema ovom mobilnom telefonu nije mnogo promenio.

Ispod ekrana poseduje čitač otiska prsta kako bi se telefon brzo i lako otključao, a da kompanija Samsung nije štedela resurse pri proizvodnji ovog uređaja dokazuju njegove performanse. Samsung Galaxy S10 ima 8GB RAM memorije, Super AMOLED displej i prefinjen dizajn pri čemu se ističu tanke ivice. Iako drži korak sa mlađom konkurencijom, ovaj mobilni telefon je zahvaljujući svojim specifikacijama i danas veoma isplativa investicija.

A ne sme se nikako zaobići ni Samsung Galaxy S20. Iako je slaba osvetljenost, tri kamere koje ovaj model poseduje daju neverovatne fotografije, a ogromna memorija omogućava njihovo čuvanje. Uz fenomenalan ekran može se uživati u filmovima i drugom video sadržaju, a najnovija tehnologija koju koristi kompanije Samsung i ovoga puta ju je opravdano svrstala među vodeće brendove. Ekran sadrži 120Hz i ne samo što je sve veoma glatko, već se i bez greške prelazi preko ekrana, pa se ovaj model i danas na tržištu izdvaja kao jedan od najboljih, posebno kada se o ekranu radi.