Zašto treba imati zaštitnu foliju i masku za mobilni telefon?

Da li već dugo želite najnoviji model pametnog telefona koji je tek izašao na tržište?

Odličan dizajn, još bolje performanse, prosevionalna kamera i aplikacije bez kojih više ne možete da zamislite svoju online komunikaciju sada su pred vama.

I onda trenutak nepažnje i vaš telefon je na podu. Ekran sav u pukotinama, a popravka ko zna koliko košta…

Da, da, ovo je scenario koji je zadesio mnoge. Najčešće se sve zavrpi tako što servis telefona učini svoje, pa umesto ukupne cene teefona, korisnici doplate i popravku. U pojedinim slučajevima, nekima se popravka ne isplati, pa moraju da kupuju novi telefon, a neki budu srećne ruke, pa ih servis telefona ne košta puno.

Ako vam je za utehu, niste ni prvi ni psolednji. U servisu telefona kažu da je najčešći kvar zbog kojih se korisnici javjaju upravo oštećenje ekrana.

I da, još nešto, nemojte da mislite da se nesmotreniji od drugih niti da ste nepažljivi više od ostalih. Američka studija je pokazala da se na godišnjem nivou samo preko 35 miliona dolara potroši na popravku mobilnih telefona. Najčešće je reč o ogrebotinama, oštećenjima ekrana i zaštitnog stakla.

Eto glavnog razloga zašto bi svaki mobilni telefon trebalo da ima zaštitnu masku ili foliju.

Kako izabrati odgovarajuću masku ili foliju za mobilni?

Da podsetimo i još jednom napomenemo. Maske i folije čuvaju vaš telefon, štite ga od oštećenja, al ii štede vaš novac. Ako ste kupili novi mobilni ili vam je telefon vraćen sa popravke, vreme je da posetite prodavnicu mobilnih telefona i opredelite se za zaštitnu opremu. Naravno, ukoliko želite da sprečite novo ili mouće oštećenje.

Zaposleni u servisima će vas posavetovati za koju zaštitu bi trebalo da se opredelite kako biste osigurali ekran od pucanja. Različite maske i futrole su u ponudi, pa možete da izaberete baš onakvu kakvu ste zamislili.

Silikonska maska – jednostavna i bezbedna

Kupci koji vole jednostavne i funkcionalne maske, najčešće se odlučuju za silikonske maske u omiljenoj ili providnoj boji. Ima i onih koji žele dodatno da stilizuju svoj telefon, pa onda biraju maske i futrole koje su napravljene od različitog materijala i u različitim bojama. u ponudi je pregršt dezena, veliki broj oblika i različite boje, pa se maska može prilagoditi svakom korisniku i svakom modelu mobilng telefona.

Ima i onih kupaca koji rado biraju više maski, pa im jedna služi za svaki dan, pa imaju futrolu ili masku za posao ili za izlazak, a kupci radije biraju sušerzaštitne maske koje telefon odlično štite od svih spoljašnjih faktora.

Dovoljno je samo da se odlučite za boju, oblik i dezen i vaš telefon će biti osiguran. Uštedećete novac, a i zaštitićete sebe nepotrebnog stresa.

Zaštitna stakla – potreba ili moda?

Iako su prodavnice mobilnih telefona preponu dodatnom opremom i može se reći samo mame kupce, ipak imajte na umu da zaštitna stakla nikako nisu moda bez koje se ne može.

Danas su zaštitna stakla potreba, jer se tako čuva ekran telefona od mogućeg oštećenja. Spojite lepo i korisno, iskombinujte modu i potrebu brzo i lako i izaberite najbolje zaptitno staklo i najlepšu futrolu ili masku za svoj mobilni telefon.