Dekorativni i praktični detalji u vašem domu – mušeme!

Dom je tamo gde je oaza mira i harmonije, dom je tamo gde je porodica. A da bi se u domu opustili i odmorili, mnogi teže da urede dom baš onako kako su zamislili.

Zato mnogi tome i teže. Naravno, to ne bi trebalo da iznenađuje, jer svako teži da se oseća srećno i zadovoljno kada se vraća kući.

Zato odaberite praktične i dekorativne predmete za svoj dom kako biste vašu oazu mira uredili prema sopstvenim željama.

Mušeme za svaki dom

Loading...

Odavno su mušeme zamenile stolnjake. A razlog tome jeste njihova originalnost i praktičnost.

U ponudi je veliki broj dezena, providne, silikonske 3D mušeme, sa cvetovima, krugovima, silikonske na beloj podlozi, dekorativne, bez dezena.

Mogu da posluže za uređenje dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila.

Na tržištu je veliki izbor mušema, a ako izaberete odgovarajuću, savršeno će se uklopiti uz boju nameštaja, tepiha, zidova, zavesa.

A upravo od vašeg izbora zavisi, jer ako pronađete savršenu mušemu, onda ćete enterijeru dati poseban ton, jer dovoljan je jedan upečatljiv detalj i prostor odmah postaje drugačiji.

Ovi veoma praktični i upečatljivi dekorativni detalji ne zahtevaju mnogo ulaganja, a daju poseban pečat enterijeru. Ako želite da oplemenite prostoriju, sigurni smo da su silikonske mušeme odličan izbor.

Jednostavnost, pre svega!

Zahvaljujući brojnim dezenima i motivima mušeme prostoru daju posebnu crtu jednostavnosti. Napravljene su od silikona, a na površinama gde se mušema postavi ona daje efekat stakla. Međutim, mogu da budu skroz providne, u 3D štampi, ili sa različitim motivima i u različitim dezenima.

Nije važno da li vam je mušema potrebna za komodo, drveni sto ili neki drugi komad nameštaja, bilo da ćete ih koristiti na stolu u bašti, na terasi ili u dnevnom boravku, višestruku namenu ima mušema.

Ako je nameštaj već duže vreme u upotrebi, silikonske mušeme će mu dati potpuno novi sjaj. Dekorativne mušme odlično pristaju i na novom nameštaju, a zbog svoje praktičnosti posebno su tražene na tržištu.

Privlače sve veću pažnju kupaca, a na staklenim stolovima elegantan dezen se odlično uklapa.

Praktične i veoma lake za održavanje!

Jedna od najvažnijih prednosti mušema jeste njihova praktičnost. Osim svoje dekorativne namene, one namešaj na kojem se nađu posebno štite. Ako ih stavite na komodo, ona će u potpunosti biti zaštićena.

Isti slučaj je i sa drugim novim ili nameštajem koji već duže vreme posedujete. Pošto su veoma lake za održavanje, mušeme ne gube tokom vremena na svom kvalitetu. To je izuzetno značajno, jer se na njih onda možete potpuno osloniti.

Loading...

Preporučuju se u domovima sa malom decom, jer se sto ili komoda zahvaljujući mušemama lako čuvaju od nestašnih prstića mališana. Zbog materijala od kojeg su sačinjene, dekorativne mušeme je dovoljno samo prebrisati vlažnom krpom i ponovo će biti kao nove.

Dekorativni detelji za dom po povoljnim cenama

Za ukrasne detalje za dom poput mušema nije potrebno da izdvajate mnogo novca. Pristupačne su za svačiji džep i dostupne su svima.

Zato iskoristite priliku i ove jedinstvene detalje brzo i lako nabavite za svoj dom. Igrajte se sa dekorisanjem doma i napravite atmosferu kakva vam se najviše dopada.

Sponzorisano:

Loading...